Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ιδανικό να αφήσει ο Παναθηναϊκός τη Λεωφόρο με ομάδα που θα χαίρεσαι να βλέπεις»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνεται σταθερά καλύτερος μέχρι να μπει στον Βοτανικό και αναφέρθηκε στο… κατάλληλο «αντίο» της Λεωφόρου.

Την ανάγκη δημιουργίας μιας ομάδας από πλευράς Παναθηναϊκού αντάξιας του νέου γηπέδου στον Βοτανικό αλλά και ικανής να αποχωρήσει από το «Απόστολος Νικολαΐδης» με κάτι χειροπιαστό, επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Τα γήπεδα από μόνα τους δεν παίζουν μπάλα, χρειάζεται και ομάδα. Θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να φτιάξει μια ομάδα που θα έλκει τον κόσμο να πηγαίνει να την βλέπει. Πιστεύω ότι με την χωρητικότητα που θα υπάρχει και με την προοπτική που υπάρχει, θα ανέβει και το μπάτζετ και θα δημιουργηθεί μια ομάδα όπως πρέπει να είναι. Όπως πιστεύω ότι από εδώ και πέρα και μέχρι να γίνει η μετάβαση στον Βοτανικό θα πρέπει να γίνει προσπάθεια από τον Γιάννη Αλαφούζο η ομάδα να είναι κάθε χρόνο και καλύτερη και ανταγωνιστική. Επειδή η Λεωφόρος είναι στην καρδιά όλων των φίλων του Παναθηναϊκού, το ιδανικό θα είναι να την αφήσει έχοντας μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις. Να έχει πάρει πρωτάθλημα, να έχει κάνει κάτι στην Ευρώπη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι υπήρχε σε όλη την διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας το ποσοστό του 67% που χρειαζόταν για να βγει το ναι και να προχωρήσει το «τριφύλλι» στην δημιουργία του γηπέδου του στον Βοτανικό και δεν έπεσε ποτέ.

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι το χρονοδιάγραμμα λέει για τέλος του 2026 αλλά με τις συνθήκες να μην επιτρέπουν τα πράγματα να πηγαίνουν ιδιαίτερα γρήγορα, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να πιέζει για να φτιαχτεί το γήπεδο νωρίτερα όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x