Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Χωρίς φόβο και με ψυχολογία ο Παναθηναϊκός, να επιβάλλει το παιχνίδι του»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι για να πάρει αποτέλεσμα και αναφέρθηκε στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Την προσέγγιση που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός το Σάββατο στο Φάληρο, για να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«H εκτίμησή μου είναι ότι δεν θα έχουμε αλλαγή στην 11άδα του Παναθηναϊκού. Επειδή δεν έχει κάνει κάποια δοκιμή, βέβαια, ίσως κάνει και μια. Δεν νομίζω ότι θα παίξει ρόλο πως θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει και να δείξει ότι ήρθα εδώ σήμερα όχι με φόβο -γιατί αν τον φοβηθείς τον Ολυμπιακό την πάτησες- αλλά με καλή ψυχολογία, να επιβάλλω το παιχνίδι μου και να σου δημιουργήσω προβλήματα. Εξάλλου, στα περισσότερα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς με αυτό το σκεπτικό κατεβαίνει. Σίγουρα θα βρει χώρους, πρέπει να τους εκμεταλλευτεί. Αν προηγηθεί, θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ψυχολογία. Θέλει να έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία και το στοίχημα του είναι να έχει λίγες φάσεις. Δουλεύει πολύ την τακτική όλη την εβδομάδα ο προπονητής», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο στόχος του «τριφυλλιού» στο Φάληρο είναι να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει στην κορυφή και θα ικανοποιήσει τον κόσμο ο οποίος έχει στηρίξει… με τα χίλια την ομάδα.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ξεκαθάρισε πως δεν του προκύπτει ότι θα διεξαχθεί ανοιχτή προπόνηση στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συγκεντρωθεί κόσμος στο ξενοδοχείο που θα μείνει η αποστολή.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x