Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρέπει να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός για να νικήσει τον ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τονίζει πως μόνο αν πλησιάσει το μάξιμουμ ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Το… πικ της φετινής του απόδοσης θα πρέπει να πιάσει ο Παναθηναϊκός για να βγει νικητής την Κυριακή από τη Λεωφόρο απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα πρέπει να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι φέτος ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επικίνδυνος μεσοεπιθετικά αν βρει χώρους, αλλά στην άμυνα έχει προβλήματα. Μετά την ήττα χθες θα έρθει ακόμη πιο αποφασισμένος για νίκη, για να μη μείνει κι άλλο πίσω στο πρωτάθλημα», ανέφερε.

Σχετικά με τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς, είπε: «Ο Πούγγουρας είναι εκτός Θα δούμε τον Σένκεφελντ στην αποστολή και ίσως παίξει. Κάνει φουλ προπονήσεις εδώ και καιρό και παρότι είναι λίγο πίσω, αν χρειαστεί μπορεί να μπει σαν αλλαγή. Βλέπω λίγο δύσκολο να είναι βασικός ο Μακέντα, πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στον πάγκο και να μπει στην πορεία του αγώνα».

Έτσι, ο Τάσος Νικολογιάννης βλέπει την ενδεκάδα ως εξής: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλιγια, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Παλάσιος, Καρλίτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x