Stoiximan Super League

Περιμένει τον Βέλεθ, δουλεύει στην τακτική για τη βελτίωση στη δημιουργία

Αναμονή για τον Φράν Βέλεθ στον Παναθηναϊκό ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον δικέφαλο του βορρά.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά, αυτό το ο οποίο περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να διαπιστώσουν την κατάσταση του Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός στόπερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό, χθες ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος και σήμερα ή αύριο θα φανεί αν θα είναι έτοιμος να δώσει το «παρών» στο ματς της Λεωφόρου.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Αχιλλέα Πούγγουρα που έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, το πιθανότερο είναι να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αν, πάντως, το «τριφύλλι» έχει προβλήματα με τους δυο κεντρικούς του αμυντικούς, τότε δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που εδώ και μέρες προπονείται κανονικά. Το σενάριο αυτό δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά είναι ανοικτό. Θυμίζουμε ότι το πλάνο για τον Ολλανδό είναι να επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Από την ετοιμότητα του Βέλεθ, αλλά και του Πούγγουρα θα εξαρτηθούν και τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, σε ό, τι έχει να κάνει με την άμυνα. Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα αλλάξουν πολλά στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού». Ο Μακέντα διεκδικεί μια θέση αντί του Ιωαννίδη, ενώ στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Παλάσιος.

Ο Σέρβος προπονητής δουλεύει πολύ σε τακτικά κομμάτια όλες αυτές τις ημέρες με στόχο να παρουσιάσει έναν Παναθηναϊκό με ένταση στο παιχνίδι του, αλλά και με διαφορές στον τρόπο ανάπτυξής του. Άλλωστε, ο Γιοβάνοβιτς το είπε και πρόσφατα. Θέλει να βάλει στοιχεία προκειμένου η ομάδα του να γίνει, πλέον, πιο απρόβλεπτη στη δημιουργία της και να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x