Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Νίκη που μπορεί να κάνει διαφορά στο τέλος για τον Παναθηναϊκό παρά τα… εμπόδια»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός ανταπεξήλθε στο ταμπούρι του Αστέρα και τη… διάθεση του διαιτητή Παπαδόπουλου, ενώ στάθηκε στον κόσμο και τη σημασία της νίκης,

Tέλος καλό, όλα καλά για τον Παναθηναϊκό, παρά το αντιποδόσφαιρο του Αστερα Τρίπολης και την διάθεση του διαιτητή Παπαδόπουλου να μην σφυρίξει ότι έβλεπε, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το έλεγα όλη την εβδομάδα ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς για τον Παναθηναϊκό. Ο Αστέρας κατέβηκε για ταμπούρι, με την ανοχή του Παπαδόπουλου έπαιξε στο όριο του αντιαθλητικού. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, τις πολλές απουσίες και το γεγονός ότι ήρθε ένας διαιτητής με πρόθεση να μην παίξει 50-50 αλλά να κοντράρει τον Παναθηναϊκό, ανταπεξήλθε. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε λίγο στο τριπάκι του αντιπάλου και να πούμε εδώ ότι ο Μεταξάς είχε διάλογο συνέχεια με την κερκίδα, ενώ έκανε και χειρονομίες. Το πήρε τελικά το παιχνίδι με ένα πέναλτι που ήταν, όσοι λένε το αντίθετο είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια να τον σφάζουν τον Παναθηναϊκό. Αν δεν ήταν το VAR θα είχε διαφορετικά αποτελέσματα. Δείχνει ότι είναι μια ομάδα που έχει χαρακτήρα και έφτασε σε μια νίκη που μπορεί να είναι στο τέλος του πρωταθλήματος νίκη που θα κάνει την διαφορά», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως ο κόσμος του «τριφυλλιού» ήταν συγκλονιστικός, αξίζει συγχαρητήρια για την υπομονή που έχει δείξει, ενώ και χθες έσπρωξε την ομάδα στη νίκη!

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι έχει κάνει μεγάλο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό πλην του Αϊτόρ και ο Κουρμπέλης, που έπαιζε με πρόβλημα στη μέση από το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Μπαράλες.

Τέλος, επισήμανε πως οι «πράσινοι» έχουν παίκτες που ακόμα δεν παίζουν ούτε στο 30%, όπως ο Μπερνάρ και ο Βέρμπιτς που θέλουν χρόνο, ενώ περιμένουμε να δούμε μέσα στην εβδομάδα πως θα πάει η αποκατάσταση των Τσέριν, Σπόραρ και Κώτσιρα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x