Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Το VAR διόρθωσε λάθη κατά του Παναθηναϊκού σε κανονική ροή -12 καμικάζι στη Λεωφόρο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα πέναλτι μέσω του VAR που αποκαθιστούν την τάξη για τον Παναθηναϊκό και έκανε λόγο για… κατς από πλευράς Αστέρα και ανοχή του Παπαδόπουλου!

Για αποκατάσταση της αδικίας που υφίστατα σε κανονική ροή αγώνα αλλά και την παρουσία 12 καμικάζι στο χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Χθες στη Λεωφόρο ήρθαν 11 καμικάζι για να παίξουν κατς κι ένας καμικάζι διαιτητής για να επιβραβεύσει το κατς. Το επιβράβευσε στην φάση του Μπαράλες με τον Κουρμπέλη, που έχει πρόβλημα στη μέση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, το επιβράβευσε και σε άλλες φάσεις με τους Μπαράλες και Ιγκλέσιας και πήγε να το επιβραβεύσει και στο 80’, δίνοντας επιθετικό φάουλ στον Αϊτόρ. Βλέπω μια πολύ μεγάλη λύσσα, από Μέσα και από αντιπάλους, για τα πέναλτι που κερδίζει ο Παναθηναϊκός. Επειδή είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια να σφάζεται στο γόνατο ο Παναθηναϊκός, το γεγονός ότι μέσω του VAR παίρνει αυτά που αξίζει, τους ενοχλεί. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει μέσω του VAR ότι θα έπρεπε αλλά δεν έχει πάρει μέσα στα ματς. Θα είχε τους μισούς βαθμούς σε διαφορετική περίπτωση», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε, πέραν του «ξύλου» των Αρκάδων που ανέχτηκε ο διαιτητής, και στην προκλητική συμπεριφορά του Μεταξά, δίνοντας συγχαρητήρια στον κόσμο του «τριφυλλιού» για το ότι δεν αντέδρασε.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε και ότι ο Παναθηναϊκός πήγε το παιχνίδι πολύ στην υπομονή, παρά τις σημαντικές απουσίες και το γεγονός ότι ο Παλάσιος δεν ήταν καλός χθες, ενώ ανταποκρίθηκε και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x