Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να δει το θέμα του φορ, δεν είναι καλά ο Μακέντα»

Το πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων πρέπει να διορθώσουν άμεσα στον Παναθηναϊκό, με την απόκτηση ενός δεινού γκολτζή, όπως ανέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας τι ισχύει.

Θέμα σέντερ φορ στον Παναθηναϊκό έθεσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή και τα όσα (δεν) έγιναν -σε αγωνιστικό επίπεδο- χθες στον Βόλο, αναφέροντας παράλληλα πως έχει η κατάσταση αναφορικά με ενδεχόμενη μεταγραφή τον Ιανουάριο.

«Ο Παναθηναϊκός είναι καλός τον τελευταίο μήνα, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα εκτός έδρας, γιατί έχει την τριάδα στο κέντρο. Στον Βόλο δεν την είχε και η απουσία του Μαουρίσιο ήταν σημαντική. Ο Λούντκβιστ δεν μπορεί να απειλήσει το ίδιο. Η απόφαση της αποβολής ήταν καθοριστική, αλλά και το ότι δεν κατάφερε να τελειώσει τις φάσεις το ίδιο. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι θέμα ότι δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας. Πρέπει να βρει την λύση, να πάρει έναν φορ άμεσα που θα του κάνει γκολ την μια φάση. Όμως, πρέπει να ληφθεί η απόφαση από τον Γιοβάνοβιτς να ενημερώσει τον Μακέντα ότι δεν υπολογίζεται, να βρει άλλη ομάδα και μετά να πάρει επιθετικό, γιατί έχει ήδη τρεις. Δεν έχει γίνει αυτή η κουβέντα. Ο Ιταλός πάντως δείχνει εκτός φόρμας από την αρχή φέτος και ίσως πρέπει να το δει αυτό ο κόουτς», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε επίσης μεγάλο πρόβλημα το γεγονός ότι το «τριφύλλι» δεν μπορεί να βρει γκολ από στημένες φάσεις, τόσο λόγω των χτυπημάτων όσο και του στυλ των περισσότερων παικτών του.

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική η επικείμενη συνέντευξη Τύπου του Τάκη Μαλακατέ και των υπολοίπων διοικούντων τον Παναθηναϊκό ΑΟ για την Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x