Γενικά

Δεσύλλας: «Σαφείς απαντήσεις από Μαλακατέ και Βρανόπουλο - Τα επόμενα βήματα για τον Βοτανικό»

Ο Διονύσης Δεσύλλας ανέλυσε τα όσα ακούστηκαν στη συνέντευξη Τύπου για τη διπλή ανάπλαση και κατέγραψε τις επόμενες κινήσεις.

Για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού Α.Ο σχετικά με τη διπλή ανάπλαση μίλησε ο Διονύσης Δεσύλλας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δόθηκαν πολλές και σαφείς απαντήσεις από τους κ.κ. Μαλακατέ και Βρανόπουλο σχετικά με το εξαιρετικά σημαντικό θέμα για το τριφύλλι. «Δόθηκαν σαφείς, νομίζω, απαντήσεις για όλα τα θέματα που αναλύθηκαν. Είναι μια ιστορία που, επιτέλους, βρίσκεται προς το τέλος της έπειτα από τόσα χρόνια. Από τα όσα έχουν συμφωνηθεί και αναλύθηκαν είναι ολοφάνερο ότι ο Ερασιτέχνης βγαίνει κερδισμένος σε όλα. Θα έχει δικές του σύγχρονες εγκαταστάσεις, αυξημένα έσοδα, αυτάρκεια. Το σημαντικότερο όλων, κατά την άποψή μου, πλήν των εγκαταστάσεων, είναι η εξασφάλιση της κάρτας μέλου – φιλάθλου. Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο έσοδο του Παναθηναϊκού Α.Ο, αφού υπολογίζεται στο 1.5 με 2 εκατ. ευρώ, όπως τόνισε ο κ. Μαλακατές. Είναι μεγαλύτερο ακόμη και από τις 500.000 ευρώ της ΠΑΕ ετησίως για τη χρήση του γηπέδου», τόνισε, αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα χρονοδιαγράμματα και στα επόμενα βήματα που απαιτούνται. «Στα τέλη Ιανουαρίου θα βγουν οι διμερείς συμβάσεις. Όπως ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου, επί της ουσίας είναι τα πάντα συμφωνημένα και απομένουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες. Μιλάμε για συμβάσεις, οι οποίος θα αναρτηθούν δημοσίως, προκειμένου ο κόσμος να τις μελετήσεις. Πάμε για την κρίσιμη Γ.Σ. στις 21 ή τις 28 Φεβρουαρίου. Πιθανότερη ημερομηνία είναι η δεύτερη. Εκεί, λοιπόν, θα αποφασιστεί από τον κόσμο αν θα ανάψει το πράσινο φως ή όχι για τον Βοτανικό».

Τέλος, εξέφρασε τη δική του άποψη, με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά: «Δεν το συζητάμε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγαπάει τη Λεωφόρο και την έχει σαν δεύτερο σπίτι του. Μιλάμε για το πλέον ιστορικό γήπεδο τη Ελλάδας, μην το ξεχνάμε αυτό. Η δική μου άποψη είναι η εξής: Αν στις συμβάσεις όλα είναι καθαρά χωρίς την παραμικρή σκιά και αν επιβεβαιωθούν όλα όσα ακούσαμε, ο Παναθηναϊκός να κάνει το επόμενο βήμα στον Βοτανικό. Από εκεί και πέρα, ο κάθε ένας έχει τη δική του άποψη και είναι σεβαστή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x