Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο ίδιος ο Παναθηναϊκός θα τραβήξει ξανά τον κόσμο του στο γήπεδο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πείσει τους οπαδούς του να τον στηρίξουν, μέσω εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα.

Να… ζεστάνει τον κόσμο του καλείται ο Παναθηναϊκός, ξεκινώντας από το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να τον έχει στο πλευρό του, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Από το 2013 και το ματς με τον Παναιτωλικό έχει να παίξει στην Λεωφόρο πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός. Επιστρέφει, είναι σημαντικό ότι θα έχει τον κόσμο ξανά. Αυτό που χρειάζεται για να τον “ζεστάνει” είναι να δείξει κάποια πράγματα που θα δίνουν ελπίδα για τη νέα χρονιά. Η ίδια η ομάδα θα “τραβήξει” τον κόσμο ξανά στο γήπεδο. Οι μεταγραφές τελείωσαν με δύο πολύ καλές περιπτώσεις, σίγουρα θα μπορούσαν να γίνουν κι άλλες κι εγώ μπορώ να το πω αυτό, αλλά μεσοεπιθετικά έχει ενισχυθεί αρκετά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ασφαλής πρόβλεψη για την 11άδα του «τριφυλλιού» για την πρεμιέρα δεν μπορεί να γίνει, παρέθεσε ωστόσο τους επικρατέστερους για να ξεκινήσουν, αφήνοντας ανοιχτές κάποιες θέσεις μεσοεπιθετικά.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι εισιτήρια για το παιχνίδι με την «ελαφρά ταξιαρχία» διατίθενται κανονικά, αλλά ηλεκτρονικά μέσω του www.pao.gr.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x