Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει το παιχνίδι του στο ντέρμπι, δεν θα αλλάξει τακτική»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για την τρέλα που έδειξε ο κόσμος για τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και για την προσέγγιση του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι.

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και το πλάνο του Γιοβάνοβιτς.

«Έχω χρόνια να δω κάτι τέτοιο με τα εισιτήρια. Ήταν δεδομένο ότι στις 12:00 θα κυκλοφορούσαν και 12:05 θα είχαν τελειώσει. Ο Παναθηναϊκός θα έχει γεμάτη Λεωφόρο για ένα ακόμη παιχνίδι φέτος», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Νικολογιάννης, μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα επεσήμανε ότι δεν αναμένεται έκπληξη, αφού Μπρινιόλι, Σάντσες, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Χουάνκαρ θα είναι στην άμυνα. Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρ στο κέντρο, ενώ Παλάσιος και Βέρμπιτς θα κινούνται στα «φτερά» με τον Σπόραρ να βρίσκεται στην κορυφή.

Επίσης, αναφέρθηκε στη δουλειά που έχει γίνει στις στημένες φάσεις, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. «Είναι δύσκολο να κρύψεις πράγματα από τον αντίπαλο τη σημερινή εποχή. Θα μπει να κάνει το παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός, δεν θα αλλάξει κάτι στη δική του τακτική. Θέλει να έχει την μπάλα, αν δεν την έχει δεν οφείλεται σε αυτόν, παίζει και ο αντίπαλος», επεσήμανε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x