Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» μετά την εντυπωσιακή επικράτηση επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και το 10/10 συνεχίζουν με το ίδιο σκεπτικό και νοοτροπία ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του προετοιμάζονται έχοντας ως στόχο μια ακόμη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Ο Σέρβος προπονητής δουλεύει πολύ στο κομμάτι της τακτικής, αναλύοντας στους ποδοσφαιριστές του το τι πρέπει να κάνουν στο παιχνίδι και φυσικά προετοιμάζει πνευματικά την ομάδα για ένα ματς διαφορετικό απ’ όλα τα υπόλοιπα.

Η συγκέντρωση όλων στο τριφύλλι είναι στο 100%, το πλάνο παραμένει ίδιο και άπαντες θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο και να φύγουν ξανά με χαμόγελα από το γήπεδο στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον από χθες έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς. Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα αν και περισσότερα θα φανούν στις τελευταίες προπονήσεις.

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν σήμερα στις 12 το μεσημέρι και φυσικά αναμένεται να εξαντληθούν σε λίγα λεπτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x