Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός πάει να πάρει το πρωτάθλημα με τη μαγκιά του, χωρίς… παρασκήνιο»!

Στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 επί του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» πάνε για το πρωτάθλημα με μαγκιά και χωρίς το παρασκήνιο.

Στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο με σκορ 2-0 επί του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» τόνισε χαρακτηριστικά πως η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφτασε άνετα στο τρίποντο επί των «ερυθρόλευκων», αναφέροντας μάλιστα πως βρίσκεται πανάξια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«Δικαιότατο αποτέλεσμα, πήρε μια άνετη νίκη επί του Ολυμπιακού, ενώ, μπορούμε να πούμε πως ο Παναθηναϊκός έκανε και συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός ήταν κυριαρχικός, με τη σημερινή νίκη βρίσκεται πανάξια στην κορυφή της βαθμολογίας. Είχε έναν Σποραρ που ήταν τρομερή απειλή, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά είχε πολλούς καλούς παίκτες που ξεχώρισαν. Ο Κουρμπέλης, ο Τσέριν, ο Παλάσιος έπαιξε για την ομάδα, ενώ και ο Μπερνάν ήταν πολύ καλός μετά από καιρό».

Στη συνέχεια τόνισε πως με αυτή τη νίκη, ο Παναθηναϊκός δίνει απαντήσεις σε όσους τον υποτιμούν, αναφέροντας πως οι «πράσινοι» προσπαθούν μέσα στο γήπεδο και πάνε με μαγκιά για το πρωτάθλημα, χωρίς παρασκήνιο και χωρίς να αλλάζουν διαιτητές και να πετάνε... φούστες.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x