Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα - Συγκλονιστικός Σάντσες»

Στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-0 επί του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM, τονίζοντας ότι «ερυθρόλευκοι» υπολείπονται σαν ομάδα των «πρασίνων».

Το δικό του σχόλιο για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Αθανασίου.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» τόνισε αρχικά πως ο Παναθηναϊκός επένδυσε στο πρώτο ημίχρονο στην πίεση ψηλά η οποία βοήθησε και στα δύο γκολ ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς διαφύλαξε στο «ρελαντί» το προβάδισμα της.

«Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο έπιασε τον Ολυμπιακό από τον λαιμό. Επένδυσε στην πίεση ψηλά και δεν τον άφησε να κυκλοφορήσει την μπάλα με άνεση. Κυρίως οι συνδυασμοί προήλθαν από τα δεξιά με τον Παλάσιος και τον Σάντσες να εναλλάσσονται. Η πίεση καρποφόρησε στο 28' με το γκολ του Σπόραρ το οποίο παρότι προέρχεται από το λάθος του Παπασταθόπουλου αποτελεί προϊόν του πρέσινγκ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός πήγε το ματς στο ρελαντί και αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε βρει και τρίτο γκολ».


Στη συνέχεια ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε και στις διαφορές μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στον Φακούντο Σάντσες.

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα στο ομαδικό κομμάτι. Ωστόσο οι " ερυθρόλευκοι" υπολείπονται σαν ΟΜΑΔΑ του Παναθηναϊκού και θεωρώ ότι αυτό είναι ολόκληρη τη σεζόν το μυστικό της επιτυχίας.

Θα ήθελα να σταθώ στον Σάντσες που ήταν συγκλονιστικός. Ο Αργεντινός δικαίωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που τον επέλεξε αντί του Κώτσιρα, καθώς βοήθησε τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά στο παιχνίδι. Πραγματικά ήταν συγκλονιστικός».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x