Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός παίζει την ύπαρξή του το Σάββατο - Δεν θέλει διάλυση η ομάδα, αλλά σοβαρή ενίσχυση»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον απόηχο της λήξης του πρωταθλήματος και ενόψει τελικού Κυπέλλου Betsson μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού στον απόηχο της λήξης του πρωταθλήματος και ενόψει τελικού Κυπέλλου Betsson μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν, σχολίασε: «Ήταν αλλοπρόσαλλη η σεζόν του Παναθηναϊκού. Ο Τερίμ βρήκε μία ομάδα που είχε ένα σχέδιο και ένα πλάνο, μέσα σε πέντε μήνες αυτό πήγε περίπατο. Επέστρεψε η εσωστρέφεια στον σύλλογο, επανήλθαν συναισθήματα που είχαν εξαφανιστεί. Έγινε κάτι που ήταν λάθος και φτάσαμε σε αυτό το σημείο».

Για το ντεμπούτο του Χρήστου Κόντη στον πάγκο της ομάδας, είπε: «Οι παίκτες με το που είδαν τον Χρήστο Κόντη χαμογέλασαν. Είδαμε έναν άλλο Χουάνκαρ, γενικότερα υπήρχε σχέδιο και είχε γίνει δουλειά τακτικά. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο για 60 λεπτά ο Παναθηναϊκός αλλά δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε».

Τέλος, σχετικά με τον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου, είπε: «Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού ξεχνάει τα πάντα αυτή την εβδομάδα και επικεντρώνεται στον τελικό του Κυπέλλου. Θα είναι μεγάλη αποτυχία να χαθεί ο τίτλος και να μείνει εκτός Ευρώπης. Είναι μονόδρομος η κατάκτηση του Κυπέλλου, θα ασχοληθεί με το πώς θα διασπάσει την κλειστή άμυνα του Άρη ο Κόντης. Ο Παναθηναϊκός παίζει την ύπαρξή του το Σάββατο».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x