Stoiximan Super League

Ντέμης: «Όλοι έχουν λόγο να είναι χαρούμενοι εκτός από τον Παναθηναϊκό - Σοφή η επιλογή του Κόντη»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (2-2), στη γενικότερη πορεία των «πρασίνων» αλλά και στην πρόσληψη του Χρήστου Κόντη.

Την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (2-2) αλλά και τη γενικότερη πορεία των «πρασίνων» σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Monday FC» των καναλιών NOVASPORTS.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέφερε πως το «τριφύλλι» έχει λιγότερους λόγους να είναι αισιόδοξο σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, σχολίασε όμως από την άλλη θετικά την πρόσληψη του Χρήστου Κόντη στη θέση του Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Monday FC:

«Δεν είδα ζωντανά το παιχνίδι. Άνηκε από ένα ημίχρονο και στις δύο ομάδες. Χωρίς τον Ποντένσε θα βλέπαμε άλλο ματς. Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε, αλλά ίσως… κουράστηκε. Δεν ήταν από τα καλύτερα ματς του Ολυμπιακού. Κάποιοι χειροκρότησαν τον Ποντένσε, έβαλε το γκολ της χρονιάς. Μεγάλη κριτική δεν μπορούμε να κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε ξανά προπονητή.

Ο Γερεμέγεφ δεν θυμάμαι πότε έπαιξε ξανά βασικός, ίσως φάνηκε η έλλειψη ρυθμού, από την άλλη βγήκε στις φάσεις. Κρατούσε τη μπάλα, έσπαγε τη μπάλα στον Μπακασέτα. Στο β’ μέρος σα να έκατσε λίγο ο Παναθηναϊκός. Ο κύριος στόχος είναι ο τελικός του Κυπέλλου. Ο Κόντης μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών και κάποιες διορθωτικές κινήσεις, αλλά όχι πολλά.

Από τη στιγμή που αποφάσισε ο Παναθηναϊκός να αλλάξει προπονητή, ήταν μια σοφή επιλογή ο Κόντης. Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει. Όλοι έχουν λόγο να είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Παναθηναϊκό.

Του χρόνου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ του Αλμέιδα, τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ. Δεν γνωρίζω αν θα είναι ο Κόντης προπονητής ή κάποιος άλλος, τα πράγματα είναι δύσκολα. Πόσες φορές έχουμε δει να τελειώνει το πρωτάθλημα και τρεις από τις τέσσερις ομάδες να κρατούν τους προπονητές;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x