Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει αυτός τι κάνει και να νικάει - Με αλλαγές η 11άδα για Βόλο»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με τα αποτελέσματα των άλλων αλλά με το πως θα παίρνει νίκες και αναφέρθηκε στη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Την δική του… καμπούρα (πρέπει να) κοιτάζει ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα, για να παίρνει τις νίκες που χρειάζεται, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Χθες ήταν μια ημέρα απολογισμού στον Παναθηναϊκό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το κάνει πάντα αυτό, συζητάει τι του άρεσε και τι όχι. Αυτό που δεν του άρεσε περισσότερο ήταν η δημιουργία, καθώς υπήρξαν αρκετές φάσεις όπου βγήκαν οι παίκτες του με καλές προϋποθέσεις και δεν έγινε η σωστή πάσα και η φάση του γκολ που δέχτηκε από την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει το 3-0 του πρώτου αγώνα και πάει στον Βόλο με μια σχετική άνεση. Μετά θα πέσει όλο το βάρος στον ΠΑΣ. Πλέον, η νίκη είναι μονόδρομος στα Γιάννενα. Γενικά, ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο να νικάει χωρίς να τον απασχολεί τί κάνουν οι άλλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την 11άδα που θα κατέβουν οι «πράσινοι» στο Πανθεσσαλικό αύριο, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε: «Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ματς με τον Βόλο, ο Πούχατς θα παίξει σίγουρα κι αν πάει καλά ίσως παίξει και στα Γιάννενα αντί του Χουάνκαρ, ενώ δεν ξέρω αν θα ξεκουράσει και τον Σένκεφελντ, βάζοντας και τον Σάρλια πλην του Πούγγουρα που θα παίξει αντί του Μάγκνουσον. Δεδομένη είναι η παρουσία του Ιωαννίδη και δεν ξέρω τι θα κάνει με τους ακραίους. Ο Βέρμπιτς δεν βλεπόταν με την ΑΕΚ, αλλά είναι μαζί με τον Παλάσιος οι μοναδικοί εξτρέμ. Πιστεύω θα δούμε και Τσέριν-Τσόκαϊ».

Ο Νικολογιάννης επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μόνο μια πρόταση, ύψους 3,5 εκατομμυρίων για τον Ουριέλ Αντούνα, που απορρίφθηκε και… πάει γι’ άλλα, όπως τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ ο οποίος είναι διεθνής Ούγγρος και παίζει τόσο 10 όσο και 8, ενώ θέλει να φύγει το καλοκαίρι από την ομάδα του.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x