Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κοντά στον Κλάινχαϊσλερ ο Παναθηναϊκός, εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός προχωράει τη μεταγραφή του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ και αναφέρθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο.

Σε προχωρημένες επαφές με την Όσιγεκ για την απόκτηση του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με το θέμα να τελειώνει πιθανότατα εντός των επόμενων ημερών, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Υπάρχει μια δήλωση στην Κροατία ότι η Όσιγεκ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την παραχώρηση του Κλάινχαϊσλερ και αυτό που ξέρω είναι ότι πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Τον έχει ξεχωρίσει ο Γιοβάνοβιτς γιατί ψάχνει από τα χαφ να έχουν γκολ κι αυτός έχει γενικά τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής. Είναι περισσότερο 10 παρά 8, αλλά μπορεί να παίξει και εξτρέμ. Δεν έχει τελειώσει φαίνεται ότι προχωράει, ίσως έχουμε εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» θα πάρει και έναν «έτοιμο» ακραίο επιθετικό για βασικό, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μέχρι τα τέλη Γενάρη να έρθει και δεύτερος εξτρέμ.

Ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στον Βόλο με αρκετές αλλαγές για τη ρεβάνς Κυπέλλου, αφού πλέον «καίγεται» για νίκη μέσα στα Γιάννενα, επί του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα.

Ενώ σε ό,τι αφορά στην 11άδα των «πράσινων» ανέφερε πως ο Πούχατς θα κάνει ντεμπούτο, με τον Ιωαννίδη επίσης να ξεκινάει βασικός.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x