Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη με καλή εμφάνιση για να πάρει και ψυχολογία»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στον διπλό στόχο που έχει ο Παναθηναϊκός σήμερα στη Λιβαδειά, ενόψει ΑΕΚ, αλλά και στην συμπαράσταση που θα έχει ξανά από τον κόσμο του.

Το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό αλλά και τον διπλό στόχο που υπάρχει, ανέλυσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Πρέπει να πάρει τη νίκη στο σημερινό ματς, μετά και τις γκέλες με Ιωνικό και ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός. Θα έχει κάποιες αλλαγές, θα μοιάζει πολύ η 11άδα του με αυτή με τον Βόλο στο ματς του Κυπέλλου. Ψάχνει την πρώτη του νίκη στον δεύτερο γύρο και μια καλή εμφάνιση για να πάει με ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σίγουρα θα πάρει χρόνο ο Ιωαννίδης, πιστεύω ότι θα δούμε και τον Τσόκαϊ κάποια στιγμή στο ματς. Και ο Βαγιαννίδης ήταν πολύ καλός όσο έπαιξε με τον ΟΦΗ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στη δυναμική συμπαράσταση που θα έχει το «τριφύλλι» και στη Λιβαδειά, με τον κόσμο του να δίνει δυναμικό παρών και να στηρίζει.

Αναφερόμενος στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Αντούνα είναι ένας «ακριβός» παίκτης και πως από την στιγμή που εμπλέκονται ομάδες και ατζέντηδες, μπορεί να τραβήξει η υπόθεση.

Ενώ τόνισε πως αν οι Σαβιέρ, Καμπετσής και Διούδης βρουν κάποια πρόταση, είναι εκείνοι που θα αποχωρήσουν από τους «πράσινους», οι οποίοι πάντως δεν… καίγονται.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x