Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Ίσως καθυστερήσει αλλά θα φέρει αυτούς που θέλει για να ανέβει επίπεδο ο Παναθηναϊκός

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εντοπίσει τους παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό και θα περιμένει όσο χρειαστεί για να τους πάρει.

Τα τελευταία δεδομένα αλλά και τις προθέσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού μετέφερε «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το θέμα του Αντούνα είναι να εξέλιξη, ότι πληροφορία υπάρχει είναι μόνο από το Μεξικό. Το ESPN έχει μεταφέρει δύο προτάσεις, η τελευταία φέρεται να έχει φτάσει τα 5 εκατομμύρια δολάρια. Είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, τον έχει ξεχωρίσει ο Γιοβάνοβιτς, αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Υπάρχει κι άλλος παίκτης που ασχολείται το ίδιο ζεστά, στόχος είναι να ενισχυθεί με έναν εξαιρετικό εξτρέμ. Δεν έρχονται για να είναι αναπληρωματικοί αλλά για να ανεβάσουν τον ανταγωνισμό και να δώσουν λύσεις στον Γιοβάνοβιτς. Δεν θα έρθουν μόνο για τον Γενάρη, αλλά για να μείνουν και του χρόνου, να έχει ακόμα καλύτερη ομάδα και να μην ψάχνει ξανά για πολλούς παίκτες. Θέλει να έρθουν οι παίκτες που έχει ξεχωρίσει κι όχι κάποιος άλλος για να έρθει απλά πιο γρήγορα», είπε μεταξύ άλλων.

Σχολιάζοντας το σημερινό ματς των «πράσινων» με τον Λεβαδειακό, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε: «Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Παναθηναϊκός σήμερα με τον Λεβαδειακό, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Έχει πάθει ζημιές στην Λιβαδειά, όπως το 2012 που γνώρισε την ήττα και μετά έχασε και το πρωτάθλημα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ματς στη Λιβαδειά, λόγω και των δύο ισοπαλιών με Ιωνικό και ΟΦΗ. Οι παίκτες γνωρίζουν ότι ο πρωταθλητισμός θέλει κότσια και ψυχή. Στην χειρότερη περίπτωη να παέι με το +4 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή. Στο μυαλό όλων είναι το σημερινό παιχνίδι βέβαια, έτσι έχει μάθει την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς».

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι η 11άδα του Παναθηναϊκού απέναντι στους Βοιωτούς θα απαρτίζεται από τους Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλη, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς και Σπόραρ, με τον Ιωαννίδη να διεκδικεί μια θέση.

Τέλος, κατέγραψε την θέληση του «τριφυλλιού» να μείνουν τόσο ο Αϊτόρ όσο και ο Κουρμπέλης, με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x