Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Ο Παναθηναϊκός είχε πολλούς αντιπάλους, τον νίκησε ο Covid–Πρωτάθλημα της απανθρωπιάς

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι απανθρωπιά και διαιτησία στιγμάτισαν το φετινό πρωτάθλημα και σχολίασε πως ο Παναθηναϊκός πάλεψε με επιτυχία κόντρα σε όλους πλην του κορωνοϊού.

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει και τον… κορωνοϊό, ενώ έφαγε και «πιστολιές» στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή την ήττα-απώλεια του φετινού τίτλου.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έφτασε μια ανάσα αλλά δεν τα κατάφερε. Ζήσαμε το πρωτάθλημα της απανθρωπιάς, για να το πάρει μια ομάδα, συμφώνησαν οι άλλες να παίξει μια άλλη ομάδα με 17 κρούσματα. Αυτό είναι απάνθρωπο και δικαιολογώ απόλυτα το ξέσπασμα του Γιοβάνοβιτς. Θεωρώ μεγάλη κοροϊδία και ξεφτίλα να αποφασίζεται αντί για αναβολή να δώσει μια ομάδα ένα ματς Δευτέρα ή Τρίτη. Αν υπήρχε ήθος θα έπρεπε να πάρει μια εβδομάδα αναβολή το πρωτάθλημα, όχι για να ξεκουραστεί ο Παναθηναϊκός για όλες τις ομάδες. Θεωρώ επίσης ότι θα στιγματιστεί το πρωτάθλημα από αυτή την απόφαση, υπήρχαν παίκτες στο χθεσινό ντέρμπι που φανερά δεν είχαν τρεξίματα, αλλά επίσης αυτό το πρωτάθλημα είναι το πρωτάθλημα της διαιτητικής κλοπής. Βλέπεις το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ στο Φάληρο και το πέναλτι που δεν πήρε ο Παναθηναϊκός στο ίδιο γήπεδο. Όποιος έχει τα κόζια στην ΕΠΟ, παίρνει και τον τίτλο όπως φάνηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν δόθηκε, ο Ντόη πάει και με τα δύο πόδια στον Σπόραρ. Ο Παναθηναϊκός είχε να αντιμετωπίσει πολλούς αντιπάλους, τους αντιμετώπισε όλους με επιτυχία, πλην του Covid. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ψυχραιμία, επειδή έχω ζήσει κι άλλες τέτοιες καταστάσεις, χρειάζεται σύνεση. Θέλει μεταγραφική ενίσχυση, να έρθουν καλύτεροι παίκτες και το ρόστερ να γίνει πιο μεγάλο γιατί στόχος του χρόνου είναι η είσοδος στους ομίλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» έκανε ότι μπορούσε για να πάρει τον φετινό τίτλο και ο κόσμος του θα πρέπει να είναι περήφανος για τον Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες της ομάδας.

Ενώ ο Νικολογιάννης έκανε λόγο για απόλυτη ντροπή της δημοσιογραφίας, με αφορμή τόσο την αμφισβήτηση των κρουσμάτων του Παναθηναϊκού όσο και για το ότι ο Ολυμπιακός θα καθόταν να χάσει στο ντέρμπι.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x