Stoiximan Super League

Αθανασίου: Οργή, πίκρα και περηφάνια για τον Παναθηναϊκό - Καύσιμο για τη νέα σεζόν όσα έγιναν φέτος

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τα κυρίαρχα συναισθήματα που αφορούν στον Παναθηναϊκό μετά το άδοξο φινάλε της σεζόν και αναφέρθηκε στην κινητήρια δύναμη για τη νέα χρονιά.

Τον πρώτο απολογισμό της χρονιάς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, καταγράφοντας παράλληλα τα συναισθήματα που (πρέπει να) κυριαρχούν σε ομάδα και κόσμο.

«Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς, να σταθούμε σε τέσσερα πέντε πράγματα. Ανεξάρτητα από το τι έγινε στο Καραϊσκάκης, σφραγίστηκε το τέλος της χρονιάς με την κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ. Μιλάω για οργή, πίκρα, περηφάνια και πράγματα που πρέπει να γίνουν στην συνέχεια. Οργή για την απόφαση της Λίγκας και των ομάδων να πάει ο Παναθηναϊκός όπως πήγε να παίξει με τον Ολυμπιακό. Πίκρα γιατί όταν είσαι πρώτος όλη την χρονιά και στο +7 τον Ιανουάριο, τον οποίο και πλήρωσε με τα κάκιστα αποτελέσματα. Το μεγαλύτερο συναίσθημα έχει να κάνει με την περηφάνια, με το τέταρτο μπάτζετ της κατηγορίας να μένει όρθιος απέναντι σε όλους και σε όλα, με έναν προπονητή κόσμημα αλλά και παίκτες να τα δίνουν όλα. Το μεγαλύτερο του επίτευγμα είναι ότι κατάφερε να γίνει ένα με τον κόσμο και να επιστρέψει στην κανονικότητα που επιτάσσει το μέγεθός του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις διάφορες πιστολιές που έφαγε, χωρίς να θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα το έχει κρίνει η διαιτησία. Να οργανωθούμε και να δώσουμε ένα βραβείο της ανοιχτής παλάμης σε όλους εκείνους που έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό. Για εκείνους έλεγαν ότι δεν υπήρχαν τα κρούσματα, τώρα, η ΠΑΕ θα πρέπει να κινηθεί νομικά για να μην τους επιτρέψει να το κάνουν ξανά», είπε μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη ημέρα στο «τριφύλλι», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως θα πρέπει τα αρνητικά συναισθήματα να αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη, το «καύσιμο» ώστε το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός να γίνει ακόμα καλύτερος και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει, όντας υποχρεωμένος άλλωστε απέναντι στον εαυτό του με φόντο και την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x