Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο τρόπος πείραξε πιο πολύ από την ήττα του Παναθηναϊκού - Πρέπει να τελειώνει το θέμα του Μπρινιόλι»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στη νωθρή εικόνα και την κάκιστη άμυνα του Παναθηναϊκού και τόνισε πως η ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του Αλμπέρτο Μπρινιόλι πρέπει να κλείσει άμεσα.

«Ήταν μια εφιαλτική βραδιά, η χειρότερη ήττα που πείραξε πάρα πολύ. Το θέμα είναι το πως έρχονται οι ήττες και ο τρόπος χθες ήταν πάρα πολύ άσχημος. Έπαιζε μετά από ένα αποκλεισμό από την Ευρώπη και θα έπρεπε να μπει με το μαχαίρι στα δόντια, δείχνοντας στον Ατρόμητο πως θα χάσει ό,τι και να κάνει. Αντιθέτως, ήταν πολύ νωθρός, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά μετά έγιναν πάρα πολλά λάθη. Ο Μπρινιόλι έδειξε ότι βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, εγώ το συνδυάζω και με τα ματς με τον Άρη και τη Ρεν. Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε χθες ότι έχει τεράστιο πρόβλημα και στην ανασταλτική του λειτουργία, ειδικά το τελευταίο διάστημα, ειδικά στο τρανζίσιον. Πρέπει ο Γιοβάνοβιτς να βρει την λύση, δεν ξέρω με ποιον τρόπο, αλλά πρέπει ο Παναθηναϊκός να γίνει πολύ πιο συμπαγής στην άμυνα. Αλλιώς θα ψάχνουμε να βρούμε τι έφταιξε και έχασε το πρωτάθλημα. Πλην του τερματοφύλακα και των στόπερ, υπάρχει και πιο μπροστά θέμα», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει περίπτωσης απόλυσης του Γιοβάνοβιτς, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι αυτή την στιγμή δεν τίθεται θέμα, αλλά αν το «τριφύλλι» συνεχίζει να χάνει, δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί.

Ενώ σχετικά με το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Μπρινιόλι, επισήμανε ότι θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάρει μια απόφαση για το τι θα κάνει και εκτίμησε πως τις επόμενες ημέρες θα γίνει μια προσπάθεια για να υπάρξει οριστική εξέλιξη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x