Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Οι παλιοί του Παναθηναϊκού πήραν το ματς με τη Λαμία»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στην απόδοση των Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο και Μακέντα στη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία.

Στην απόδοση των «παλιών» του Παναθηναϊκού έκανε ειδική αναφορά ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πόσο καθοριστική ήταν η συμβολή τους στη νίκη με ανατροπή επί της Λαμίας (1-3).

«Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο. Ο Χατζηγιοβάνης είχε πολύ κακή εικόνα, όπως και ο Βιτάλ. Μπήκε ο Αϊτόρ και έβγαλε μια ζωντάνια. Το ματς το πήραν οι παλιοί με τον Λούντκβιστ. Η επιλογή του Γιοβάνοβιτς να παίξει με 4-3-3 βγήκε, με τον Βιγιαφάνιες και τον Μαουρίσιο να δίνουν πολύτιμες λύσεις. Ο Αργεντινός ήταν πολύ καλός, ο Μαουρίσιο έδειξε πως έχει το γκολ περισσότερο από κάθε άλλον μέσο, ενώ ο Μακέντα έδωσε πολύτιμη βοήθεια από τη θέση του σέντερ φορ», ανέφερε.

Πρόσθεσε, δε, πως «... το 4-3-3 είναι ένα σύστημα που μπορούμε να δούμε σε κάποια ματς και το έχει δουλέψει ο Γιοβάνοβιτς».

Όσο για τους τραυματίες, είπε: «Ο Καρλίτος μάλλον έχει αποφύγει τη θλάση και ο Λούντβκιστ έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Είναι αμφίβολοι και οι δύο με Παναιτωλικό, αλλά θα είναι έτοιμοι λογικά για τη συνέχεια».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x