Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Όποιος δεν πήρε το μήνυμα στον Παναθηναϊκό, πάγκο ή εξέδρα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να «ξυπνήσουν» καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να χαριστεί άλλο σε κανέναν!

Τελείωσαν τα «κανονάκια» για τους παίκτες του Παναθηναϊκού πλέον, καθώς όσοι δεν προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προσφέροντας λύσεις, θα μένουν σταδιακά όλο και περισσότερο εκτός πλάνων, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Έπεσαν πολλά ακατάληπτα, ελπίζω κι εύχομαι κάποιοι να ξυπνήσουν. Θα δούμε από εδώ και πέρα ποιοι έχουν πάρει το μήνυμα. Αλλιώς, πάγκος, εξέδρα… Ο Γιοβάνοβιτς αρχίζει να βλέπει ποιοι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται. Υπάρχουν παιχνίδια που βλέπει συμπεριφορές παικτών που έρχονται από τον πάγκο. Ο Βιγιαφάνιες έχει ακούσει τα μύρια όσα, αλλά όποτε μπαίνει σαν αλλαγή κάνει τα πάντα για να βοηθήσει. Δεν έχει χέρια στην μέση, μουτράκια κτλ. Το ίδιο και ο Μαουρίσιο. Είναι ενοχλημένος που δεν παίζει, έχει τον καλώς εννοούμενο εγωισμό, αλλά δεν θα μπει στο γήπεδο και να περπατάει. Οι άλλοι που έρχονται από τον πάγκο και δεν βοηθούν θα παίζουν όλο και λιγότερο. Αν ο Παναθηναϊκός ήταν “κανονικός”, η πλειοψηφία δεν θα περνούσε ούτε από έξω. Αν δεν έχουν την τσίπα να καταλάβουν ότι είναι θείο δώρο που παίζουν, θα το καταλάβουν μέσω του προπονητή», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος και το «τριφύλλι» είναι έβδομο, δηλαδή αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα δεν θα έπαιζε πλέι οφ κι αυτό είναι… καμπάνα όχι καμπανάκι!

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε πως δεν δέχεται ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να βγει τέταρτος ακόμα και με αυτούς τους παίκτες, απλώς θεωρεί ότι δεν υπάρχει εγωισμός αλλά αυτό θα αλλάξει μέσω του προπονητή.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x