Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θέλει μόνο 3Χ3 και πρόκριση στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στον μονόδρομο που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός και το ότι έμεινε στο μηδέν με την ΑΕΚ παρότι άξιζε κάτι περισσότερο.

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν πήρε αυτό που άξιζε στο προχθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το ζητούμενο είναι ότι έγραψε μηδέν η βαθμολογική συγκομιδή απέναντι στην ΑΕΚ. Αν τελείωνε το πρωτάθλημα σήμερα δεν θα έβγαινε Ευρώπη ο Παναθηναϊκός. Όταν δεν παίζεις καλά και χάνεις, λες οκ έχω πρόβλημα. Όταν παίζεις καλά και δεν παίρνεις ούτε το μίνιμουμ που δικαιούσαι, τότε είναι μεγαλύτερο το θέμα. Δεν έπαιξε πολύ καλά, απλά ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του. Για 80 λεπτά την είχε κλεισμένη, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει φάσεις, ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν πήρε ούτε πόντο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ήττες στυλ Ιωαννίνων δεν «συγχωρούνται» και δεν αναπληρώνονται!

Με το «τριφύλλι» να θέλει μόνο νίκες κόντρα σε Ατρόμητο, Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ, καθώς αν κάνει το 3Χ3 και πάρει την πρόκριση στο Κύπελλο θα είναι σε έναν σχετικά καλό δρόμο...

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός παίζει χωρίς Σένκεφελντ και Κουρμπέλη είναι πολύ σημαντικό θέμα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x