Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θέλει οπωσδήποτε αποτέλεσμα με Άρη ο Παναθηναϊκός παρά τα προβλήματα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την ανάγκη του Παναθηναϊκού να φύγει από τη Θεσσαλονίκη αλώβητος, παρά τις πολλές… αναποδιές, εξηγώντας πως θα γίνει αυτό ενώ μίλησε και για την 11άδα

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη, για να μείνει «ζωντανός» στην… μάχη για την Ευρώπη, όπως εξήγησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Πάει με προβλήματα στην Θεσσαλονίκη, να δούμε πως θα είναι η 11άδα. Είναι ένα παιχνίδι όπου ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να πάρει αποτέλεσμα. Είναι ο άμεσος ανταγωνιστής για την Ευρώπη, αν χάσει μένει πέντε βαθμούς πίσω, με οκτώ αγώνες ακόμα. Δεν θα τον έχει στο ματς, άλλο οι τρεις βαθμοί και με αγώνα στην Λεωφόρο. Θα πρέπει να παίξει διαφορετικά από ότι με την ΑΕΚ, να είναι πολύ συγκεντρωμένος και να προσέξει πάρα πολύ τις στημένες φάσεις που είναι επικίνδυνος ο Άρης. Αν μπορέσει, να κάνει τις ευκαιρίες που θα έχει -και δεν θα είναι πολλές- γκολ», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την 11άδα του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θα την αποτελέσουν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος και Καρλίτος.

Ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στην παρουσία των Αλεξανδρόπουλου και Καρλίτος στο βασικό σχήμα, αλλά και την… κακή προϊστορία του διαιτητή Μπρόγκναρ στα ματς του Παναθηναϊκού.

Ενώ μιλώντας για την μεταγραφική ενίσχυση των «πράσινων» από τις αγορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας, επανέλαβε πως δεν βλέπει να γίνεται κάτι τώρα και ανέλυσε τα δεδομένα για τον επιθετικό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x