Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Με την κλασική ενδεκάδα στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ορισμένες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, μερικές ώρες πριν το εντός έδρας ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε στα αγωνιστικά ζητήματα και στις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως και στα… εξωαγωνιστικά και στις συμβουλές προς τον κόσμο ενόψει του αγώνα.

«Εκτός θα είναι ο Πούγγουρας και οι γνωστοί Αϊτόρ και Τρουϊγέ. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δύσκολα θα κάνει κάποια έκπληξη, λογικά θα πάει με την κλασική ενδεκάδα που χρησιμοποιεί στα τελευταία ματς. Δηλαδή με τον Μπρινιόλι στο τέρμα, με Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Οι Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ θα αποτελέσουν την τριπλέτα στον άξονα, με τους Βέρμπιτς, Παλάσιος στα εξτρέμ και τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Η ομάδα είναι έτοιμη, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ψυχολογική προετοιμασία για αυτά τα ματς. Οι παίκτες γνωρίζουν από μόνοι τους, η προσοχή και η συγκέντρωση όλων είναι εκεί.

Η Λεωφόρος θα είναι γεμάτη. Ο κόσμος πρέπει να είναι προσεκτικός και να σκεφτεί πάνω από όλα την ομάδα. Και κάποιες οδηγίες, ο κόσμος καλύτερα να πάει νωρίς στο γήπεδο».


Ακούστε όσα είπε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x