Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το τρένο και η… στάση!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει το 11/11 υποδεχόμενος στη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να βάλει… φρένο στην ξέφρενη πορεία και να πλησιάσει την κορυφή.

Το μεγαλύτερο παιχνίδι στην Ελλάδα, το ντέρμπι των «αιωνίων», η… μητέρα των μαχών! Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, θα περιμένουμε να δούμε και πόσο θα επηρεάσει η κακοκαιρία «EVA» τις συνθήκες του αγώνα.

Με την εξαιρετική ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πηγαίνει… τρένο και να μην κάνει στάσεις, μετρώντας 10 νίκες μετά από ισάριθμες αγωνιστικές. Φυσικά και είναι μόνος του στην κορυφή, έχοντας πάρει όλα τα ντέρμπι που έχει δώσει ως τώρα. Πρώτα αυτό με την ΑΕΚ (2-1), στη συνέχεια εκείνο με τον ΠΑΟΚ (1-2) και πιο πρόσφατα αυτό με τον Άρη (1-0). Γεμάτο αυτοπεποίθηση το «τριφύλλι» που αναζητά το 11/11 και ουσιαστικά να «τελειώσει» από τη μάχη του τίτλου από τώρα τον Ολυμπιακό, στέλνοντάς τον στο -13.

Η Λεωφόρος αναμένεται κατάμεστη με το sold-out να γίνεται σε λίγα λεπτά, με τον κόσμο να θέλει να σπρώξει τον Παναθηναϊκό σε ακόμη μία νίκη. Άλλωστε, νωρίτερα όπως έχει γίνει γνωστό, θα βρεθούν αρκετοί οπαδοί των «πράσινων» στο Κάραβελ ώστε να «ντοπάρουν» ψυχολογικά την αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Πούγγουρας, ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του έχει αρχίσει και ανεβαίνει αγωνιστικά. Ο Μίτσελ δεν άργησε να «μάθει» την ομάδα του, να κάνει το ξεσκαρτάρισμα που ήθελε και πλέον βασίζεται στους ποδοσφαιριστές που θέλει, ενώ δίνει την ίδια ώρα και ευκαιρίες σε νεαρούς όπως οι Ντόι, Καλογερόπουλος! Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα από τη Ναντ και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ωστόσο δεν δείχνουν ιδιαίτερα επηρεασμένοι με τον Ισπανό τεχνικό να δίνει ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του. Ο Μίτσελ γνωρίζει πώς να αντιμετωπίζει τα μεγάλα παιχνίδια, ενώ αναμένεται να παρατάξει όλα τα… βαριά χαρτιά όπως οι Χάμες, Μπιέλ, Μπακαμπού που επιστρέφουν.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Γκάρι, Μπα, Σισέ, Μαρσέλο, Ουί-Τζο, Αμπού Καμαρά. Αντιθέτως, μέσα σε αυτή είναι οι Μπόουλερ, Καλογερόπουλος, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Χάμες. Την Παρασκευή, πάνω από 4 χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στου Ρέντη και «ντόπαραν» τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η αποστολή: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι και Βρσάλικο.

Διαιτητής είναι ο Κέλετ από τη Δανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χούμελγκααρντ, Σκίτε. Τέταρτος είναι ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Σούνμπεργκ, Μεϊντάνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x