Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πάει για sold out ο Παναθηναϊκός - Σημαντικό στον πρωταθλητισμό να μην χάνεις»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην γεμάτη Λεωφόρο για το ματς με τον Λεβαδειακό και εξήγησε γιατί μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει πρωταθλητισμό.

Μια κατάμεστη Λεωφόρο θα δουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μεθαύριο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης!

«Πάει για sold out με Λεβαδειακό, το πρώτο της σεζόν, γιατί στο προηγούμενο ματς με τον Ιωνικό είχε πάρα πολύ κόσμο, αλλά δεν εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια. Δείχνει την διάθεση του κόσμου του Παναθηναϊκού και την πίστη του στην ομάδα, αλλά και ότι είναι ικανοποιημένος από τις έως τώρα μεταγραφές. Υπάρχει σαφέστατα ένας μεγάλος ενθουσιασμός για τον Μπερνάρ. Το Σάββατο το βράδυ η Λεωφόρος θα είναι γεμάτη», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στη δυνατότητα του «τριφυλλιού» να τα πάει ακόμα καλύτερα φέτος και να παλέψει για τις δύο πρώτες θέσεις, σημειώνοντας: «Φέτος έχουν έρθει παίκτες που και έχουν κάνει πρωταθλητισμό, αλλά και κάνουν την διαφορά, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του Σπόραρ. Είναι ιδιαίτερων συνθηκών το φετινό πρωτάθλημα, λόγω του Μουντιάλ. Πιστεύω ότι θα γίνει μια δεύτερη προετοιμασία, λόγω της διακοπής και ο δεύτερος γύρος δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φέρει. Οπότε θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να είναι στις δύο πρώτες θέσεις. Έχει όλες τις δυνατότητες να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά είναι σημαντικό να έχει περισσότερες ισοπαλίες από ήττες».

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν παίκτη που θα είναι 8άρι πρωτίστως και μετά 6άρι, ενώ ο δεύτερος θα είναι πιο μεσοεπιθετικός, θα μπορεί να παίξει εκεί που αγωνίζεται ο Μπερνάρ.

Ενώ τόνισε πως δεν έγινε ποτέ πρόταση στον Βιγιαφάνιες, καθώς οι «πράσινοι» έψαχναν κάτι καλύτερο συν του ότι ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να παίζει βασικός.
Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x