Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Υπάρχει η προοπτική να κάνει πρωταθλητισμό ο Παναθηναϊκός - Στοίχημα η διάρκεια»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη διαρκή εξέλιξη και βελτίωση του Παναθηναϊκού αλλά και την ικανοποίηση του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε στα πλάνα για τον Λεβαδειακό.

Όλα τα εχέγγυα διαθέτει πλέον ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να κάνει πρωταθλητισμό με αποτέλεσμα αυτό να ικανοποιεί τους φίλους του και το ζητούμενο να είναι πλέον η σταθερότητα, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Πλέον στον Παναθηναϊκό υπάρχει μια προοπτική, μια ομάδα σε εξέλιξη, η οποία έχει βελτιωθεί. Στην Ευρώπη είναι αποτυχία ο αποκλεισμός, αλλά ήρθε υπό ιδιαίτερες συνθήκες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με τη Σλάβια ήταν πολύ καλός. Μετά από χρόνια, ο κόσμος βλέπει ότι υπάρχει η προοπτική ο Παναθηναϊκός να κάνει πρωταθλητισμό. Αυτή την στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση από όλες τις ομάδες, ο τρόπος που αγωνίζεται αλλά και το ρόστερ του. Το μεγάλο στοίχημα και για μένα αλλά και αυτό που θέλει ο Γιοβάνοβιτς είναι η διάρκεια. Τα μικρομεσαία ματς πρέπει να κερδίζεις, για να κάνεις πρωταθλητισμό. Με τον Λεβαδειακό θέλει να κάνει μια ακόμα νίκη και να ικανοποιήσει τον κόσμο του που θα είναι αρκετός στο γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στην 11άδα του «τριφυλλιού» απέναντι στον Λεβαδειακό, όπου περιμένει να επιστρέψει ο Μάγκνουσον στο βασικό σχήμα.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι έχουν μείνει δύο εβδομάδες ακόμα για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, με τον Γιοβάνοβιτς να είναι σε φάση επιλογής για το «8άρι» που θα έρθει και θα παίζει βασικός.

Ενώ επισήμανε ότι σύντομα θα γίνουν προτάσεις σε Αϊτόρ και Σένκεφελντ για την ανανέωση των συμβολαίων τους με τους «πράσινους».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x