Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πάει πιο πίσω του Βιγιαφάνιες – Αν φτάσει Αύγουστος για Γκατσίνοβιτς…»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί αναμένεται να καθυστερήσουν οι εξελίξεις με τον Λούκας Βιγιαφάνιες και επισήμανε ότι ο χρόνος δεν είναι… άπειρος για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Τις τελευταίες εξελίξεις στις ανανεώσεις αλλά και τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Βιγιαφάνιες πάει πιο πίσω, έχει κάνει έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο αλλά παίρνει ένα πολύ σημαντικό συμβόλαιο, άνω των 600.000 ευρώ. Θα δούμε αν ο Γιοβάνοβιτς βρει έναν καλύτερο ή θα μείνει με λιγότερα. Ο Κουρμπέλης με προετοιμασία θεωρώ ότι θα είναι βασικός, είναι πλήρης στο 6 ο Παναθηναϊκός. Κοιτάζει παίκτες για το 8 και το 10, όπως και για σέντερ φορ που θα είναι βασικός. Και του Σάντσες είναι ανοιχτό, δεν έχει γίνει κουβέντα ακόμα», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, αν χρειαστεί να φτάσουμε Αύγουστο για να ξεκαθαρίσει του Γκατσίνοβιτς, δεν ξέρει το κατά πόσο το «τριφύλλι» θα περιμένει, αφού πιθανότατα θα έχει ήδη πάρει παίκτη.

O Νικολογιάννης στάθηκε στην ανυπαρξία της Αστυνομίας στον τελικό του Κυπέλλου, παίρνοντας… πάσα από τα όσα είπε ο Σωτήρης Νίνης, δίνοντάς της και συγχαρητηρια.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x