Stoiximan Super League

«Ζητάει 4 εκατ. ευρώ για Γκατσίνοβιτς η Χόφενχαϊμ - Τον θέλει ξανά δανεικό ο Παναθηναϊκός»

Ρεπορτάζ στη Σερβία αναφέρει ότι η Χόφενχαϊμ κοστολογεί τέσσερα εκατομμύρια ευρώ τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, με τον Παναθηναϊκό να... ψάχνεται για την αγορά του και να καταλήγει σε δανεισμό.

Στην δεδομένη προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κρατήσει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν, αναφέρθηκε σημερινό ρεπορτάζ στον σερβικό Τύπο.

Καταγράφοντας σε αυτό αφενός την απόφαση της Χόφενχαϊμ να κοστολογήσει τον Σέρβο μέσο στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Αφετέρου την προσπάθεια των «πράσινων» αρχικά να τον αποκτήσουν και στη συνέχεια να πείσουν τους Γερμανούς να δεχτούν νέο δανεισμό του Γκατσίνοβιτς.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Μιγιάτ Γκασίνοβιτς έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε ότι πήγε στην ελληνική ομάδα ως δανεικός από τη Χόφενχαϊμ.

Οι Έλληνες θα ήθελαν να κρατήσουν τον Μιγιάτ στις τάξεις τους και την επόμενη σεζόν και έτσι ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους Γερμανούς για την αγορά του Σέρβου ποδοσφαιριστή.

Ο δανεισμός δεν ήταν με οψιόν αγοράς. Πλέον το ποσό που ζητάει η Χόφενχαϊμ είναι αρκετά υψηλό για τον Παναθηναϊκό.

Οι Γερμανοί κοστολογούν τον Γκασίνοβιτς στα 4.000.000 ευρώ, ποσό που δύσκολα θα μπορέσει να πληρώσει ο Παναθηναϊκός. Μια άλλη επιλογή που εξετάζει ο Παναθηναϊκός είναι να ζητήσει ξανά δανεικό τον ποδοσφαιριστή, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των αποδοχών του.

Ο Γκατσίνοβιτς έχει συμβόλαιο με τη Χόφενχαϊμ μέχρι το καλοκαίρι του 2024».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x