Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πολύ δύσκολα έτοιμος ο Κώτσιρας, καλά όλοι οι διεθνείς του Παναθηναϊκού»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει την Τούμπα ο Γιάννης Κώτσιρας.

Σχεδόν δεδομένη θεωρεί την απουσία του Γιάννη Κώτσιρα από το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«To καλό νέο για τον Παναθηναϊκό είναι ότι οι διεθνείς είναι καλά όλοι και θα είναι διαθέσιμοι με τον ΠΑΟΚ. Ο Κώτσιρας έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος, οπότε το πιο πιθανό είναι να παίξει ο Σάντσες, που είναι και καλός και στα στημένα. Ο Παλάσιος προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη μέρα, συνεπώς δεν τίθεται θέμα αλλαγών μεσοεπιθετικά. Ο Σένκεφελντ επιστρέφει σίγουρα, ενώ δίνω πολλές πιθανότητες να παίξει και ο Μάγκνουσον δίπλα του», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι επειδή είναι ένα ματς που θα πάει στη δύναμη, ο Γιοβάνοβιτς λογικά ξεκινάει τον Τσέριν στην 11άδα του «τριφυλλιού», αλλά κάποια στιγμή θα μπει ο Μπερνάρ.

Ενώ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι μένει να φανεί πόσο θα έχει επηρεάσει τον Παναθηναϊκό, επειδή ήταν σε καλό μομέντουμ, η διακοπή και η απουσία βασικών του παικτών με τις Εθνικές ομάδες.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x