Stoiximan Super League

Η πρώτη προπόνηση του Τσόκαϊ με τον Παναθηναϊκό

Την πρώτη του προπόνηση με το «τριφύλλι» πραγματοποίησε ο νέος χαφ του Παναθηναϊκού, Ένις Τσόκαϊ.

Μία από τις τελευταίες μεταγραφές του Παναθηναϊκού στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ήταν ο Ένις Τσόκαί, με τον Αλβανό χαφ να μην προλαβαίνει καν να ενταχθεί στη νέα του ομάδα, αφού ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής Αλβανίας.

Ο 23χρονος αποκτήθηκε από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ την τελευταία μέρα της σχετικής διορίας και σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με το «τριφύλλι», έχοντας την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και φυσικά με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό:

Η επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στη βάση τους, στο «Γ. Καλαφάτης», σήμανε και την πρώτη προπόνηση του Ένις Τσόκαϊ με το Τριφύλλι. Ο Αλβανός μέσος συμμετείχε στο σύνολο του προγράμματος και ασφαλώς τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Αντίθετα, ο Γιάννης Κώτσιρας αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε άσκηση εναλλαγής παιχνιδιού από άμυνα σε επίθεση, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x