Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρέπει να βρει οπωσδήποτε παίκτες με εύκολο γκολ ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιώσει οπωσδήποτε τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα μέσω των νέων παικτών.

Να γίνει περισσότερο αποτελεσματικός τη νέα χρονιά στο κομμάτι του γκολ μέσω και των μεταγραφών πρέπει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με .όσα είπε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει παίκτες που έχουν το γκολ. Έκαναν μια εξαιρετική ρονιά ο Παλάσιος και ο Αϊτόρ, βοήθησε και ο Καρλίτος, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει σκόρερ. Ειδικά στα χαφ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μαουρίσιο με πέντε. Γενικά, πρέπει να εστιάσει οπωσδήποτε στο εύκολο γκολ τη νέα σεζόν, έτσι όπως έχει στήσει την ομάδα του ο Γιοβάνοβιτς. Στη διάρκεια της περυσινής σεζόν δεν το είχε. Τα χαφ του πρέπει να σκοράρουν», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, από την Τρίτη και μετά που θα πάει στην Αυστρία, πρέπει το «τριφύλλι» να βάλει όσο πιο γρήγορα στην ομάδα τους δύο «ενδεκαδάτους» παίκτες που θα έρθουν.

Ενώ ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην καταλυτική παρουσία του Χρήστου Κόντη στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τονίζοντας ότι κάνει εξαιρετική δουλειά στον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x