Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Φέτος δεν μπορεί ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού να έρθει 31 Αυγούστου»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βιαστεί για να κλείσει τις «καλές» του μεταγραφές, λόγω Ευρώπης και ανέλυσε το σκεπτικό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το… ελεύθερο για να κινηθεί μεταγραφικά και φέτος αλλά και την πίεση του χρόνου ελέω συμμετοχής του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγώντας και τον τρόπο σκέψης του Σέρβου τεχνικού.

«Γίνονται πράγματα για να ενισχυθεί η ομάδα, είναι δεδομένο ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει την απόλυτη ελευθερία να επιλέγει παίκτες. Ο Παναθηναϊκός του δίνει κάποιους παίκτες μέσω του τμήματος σκάουτινγκ και εκείνος αποφασίζει. Βέβαια, όπως είδαμε και πέρυσι, είναι δύσκολος, γιατί λαμβάνει πολλά υπόψη μέχρι να πάρει την απόφαση. Υπήρχαν κάποιοι παίκτες που είχε ξεχωρίσει αλλά έμαθε κάποια πράγματα και είπε δεν τους θέλω. Πέραν του αγωνιστικού, κοιτάζει συμπεριφορά, τραυματισμούς, τσεκάρει πολλά πράγματα. Φέτος βέβαια δεν υπάρχει το περυσινό χρονικό περιθώριο για να έρθει ο καλύτερος του παίκτης στις 31 Αυγούστου όπως έγινε με τον Παλάσιος», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το σκεπτικό του Γιοβάνοβιτς είναι να πάρει στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» και παίκτες που δεν υπολογίζει, προκειμένου να βρουν πιο εύκολα ομάδα στο μέλλον.

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Βέλεθ, σημειώνοντας πως μέσα στην ημέρα θα έχουμε εξελίξεις, με την Αλ Φατέχ να λέει ότι θα δώσει «μπροστά» όλο το ποσό αλλά να μην το έχει κάνει ακόμα.

Τέλος, σχετικά με τις μεταγραφές, επανέλαβε ότι οι «πράσινοι» έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη στα χαφ, για παίκτη πίσω από τον επιθετικό, αλλά κι έναν στόπερ, όπως βέβαια ψάχνουν έναν σέντερ φορ αλλά και εξτρέμ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x