Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρέπει να μάθει να κάνει ανατροπές και να παίρνει αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας ματς και στην ανάγκη να γίνει πιο αποτελεσματικός ενόψει των πλέι οφ, για να μην μπλέξει.

Τα στοιχεία που καλείται να διορθώσει ο Παναθηναϊκός με αφορμή τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα αυτό που μας έχει δείξει είναι ότι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στα εκτός έδρας και περισσότερο εκτός Αττικής. Οπότε πρέπει να το διορθώσει πολύ αυτό στα πλέι οφ, όπου θα πάει να παίξει σε πολύ πιο δύσκολες έδρες. Όχι τόσο τον τρόπο που παίζει, όσο το να μάθει να παίρνει αποτελέσματα. Οι ήττες του είναι οι περισσότερες στο 1-0, άρα το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει καταφέρει να κάνει ανατροπές γενικά σαν ομάδα. Με το κερδίζω μέσα, χάνω έξω, δεν ξέρω πόσο μπορεί να σιγουρέψει την τέταρτη θέση. Πρέπει να βρει τον τρόπο να είναι πιο αποτελεσματικός, για να μην μπλέξει. Επίσης, όποιοι παίκτες κι αν έρχονται από τον πάγκο δεν έχουν καταφέρει να αλλάξουν την εικόνα του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η προετοιμασία του «τριφυλλιού» το καλοκαίρι δεν έγινε για να βγει τρίτο ή τέταρτο, όμως αν στο τέλος πάρει το Κύπελλο και έχει κάνει και αγωνιστική πρόοδο, θα είναι αποδεκτό.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι η συζήτηση ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη νέα σεζόν θα γίνει προς τα τέλη Μαΐου, αλλά ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού θα πρέπει να γίνει νωρίτερα.

Ενώ χαρακτήρισε πολύ χλωμή την συμμετοχή του Λούκας Βιγιαφάνιες και σίγουρη του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο επερχόμενο ματς των «πράσινων» με τον Ατρόμητο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x