Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Προτεραιότητα ο μέσος μετά την αποχώρηση Κουρμπέλη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη έφερε στην κορυφή των προτεραιοτήτων για τον Παναθηναϊκό την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στην ίδια θέση, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν παίκτη που θα παίζει στο ‘8’ και στο ‘6’ και θα προορίζεται για βασικός. Είναι πλέον προτεραιότητα, γιατί ήταν ένας παίκτης του κορμού της ομάδας. Θα πρέπει να είναι στις πρώτες μεταγραφές, για να είναι από την αρχή της προετοιμασίας και να είναι έτοιμος για τα προκριματικά. Παράλληλα θα πρέπει να αποκτηθεί και ένα δεκάρι, ίσως και ένας ακόμη παίκτης που να μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις. Τα χαφ που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ταχυδυναμικά και να προσφέρουν γκολ, κάτι που του έλειψε φέτος από τη μεσαία γραμμή», ανέφερε.

Για το παρασκήνιο της απόφασης του Κουρμπέλη επισήμανε: «Η πρόταση της Τραμπζονσπόρ έγινε εδώ και πολλές μέρες και έφτανε το 1 εκατ. ευρώ, ενώ του Παναθηναϊκού δεν έφτανε σε αυτά τα επίπεδα, παρότι ήταν με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιό του. Πάντως ο Κουρμπέλης ακόμη δεν έχει κλείσει στην τουρκική ομάδα. Απλώς σήμερα το πρωί απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού».

Όσο για τις υπόλοιπες μεταγραφές είπε: «Στο θέμα του Λινγκρ δεν υπάρχει εξέλιξη. Η Σλάβια προσπαθεί να τον ανανεώσει. Ο Παναθηναϊκός έχει και μια ακόμη επιλογή στα υπόψη. Σίγουρα θα αποκτηθεί ένας στόπερ, μπορεί να έχουν και δύο. Ο Πούγγουρας θα φύγει, για τον Σάρλιγια θα δούμε. Επίσης υπάρχει επιθυμία να έρθει ένας καλός δεξιός μπακ, αλλά αριθμητικά εκεί υπάρχουν λύσεις, ο Κώτσιρας και ο Βαγιαννίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x