Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρώτη φορά που επιτέλους τιμωρείται ο Ολυμπιακός - Αποδείχθηκε και επίσημα το ψέμα για Χουάνκαρ»

Για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που δικαίωσε τον Παναθηναϊκό, αλλά και για χθεσινό παιχνίδι με τη Ρεν, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που δικαίωσε τον Παναθηναϊκό, αλλά και για χθεσινό παιχνίδι με τη Ρεν, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά, τόνισε πως έγινε ξεκάθαρο ότι ο Χουάνκαρ δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι, ενώ δεν έχει καταφέρει ακόμη να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Παράλληλα, επεσήμανε πως όσοι έλεγαν πως ο Ισπανός μπακ δεν έχει θέμα, ήταν ψέμα, κάτι που αποδείχθηκε και σήμερα, προσθέτοντας πως αυτή είναι η πρώτη φορά που τιμωρείται ο Ολυμπιακός, μετά από αρκετά χρόνια ατιμωρησίας.

Επιπλέον, σημείωσε πως η απόφαση αποτελεί δικαίωση για τον Παναθηναϊκό, και είναι μία πολύ σημαντική στιγμή, μιας και στο παρελθόν οι «πράσινοι» είχαν χάσει πολλά παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο.

Όσον αφορά στο χθεσινό παιχνίδι με τη Ρεν, τόνισε πως αυτό που συμβαίνει, δεν είναι κριτική, αλλά ισοπέδωση κάποιων ποδοσφαιριστών, όπως ο Βιλένα, που δεν έπαιξε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι και κακός ποδοσφαιριστής, απλά δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη.

Τέλος, ανέφερε πως δεν γίνεται να δέχεται κριτική ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον οποίο η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, αλλά και μέσα στην Ευρώπη, καθώς ο στόχος είναι να συνεχίσει και μετά τον Δεκέμβρη την πορεία του εκτός συνόρων.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x