Νέες πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 θέλουν τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να προβληματίζεται αρκετά για τον περιορισμό μεταγραφών που θα επιβληθεί στον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα, ο Ταϊλανδός δεν σκοπεύει να μείνει με δεμένα τα χέρια και έτσι, έχει αρχίσει να ενημερώνεται για το θέμα και να αναζητά λύση σε αυτό για να μπορέσει να ενισχυθεί αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός.
Την ίδια στιγμή ο Παϊρότζ έχει ήδη καλέσει στην Αθήνα τον στενό του φίλο, Πίνι Ζαχαβί για τον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ο λόγος ή ο σκοπός της επίσκεψης του μεγάλοατζέντη στη χώρα μας.
Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται άνθρωπος του Ταϊλανδού για να αξιολογήσουν το προπονητικό κέντρο του τριφυλλιού, ενώ επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι ο Αβραάμ Γκραντ θα αναλάβει το πόστο του γενικού διευθυντή.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






