Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα είναι σαν να μην κέρδισε το ντέρμπι, αν δεν νικήσει στις Σέρρες ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM κομβικό για τον Παναθηναϊκό το ματς με τον Πανσερραϊκό, για τον οποίο είπε καλά λόγια ενώ μίλησε και για τις διαθέσιμες επιλογές του Φατίχ Τερίμ.

Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό η επικράτηση επί του Πανσερραϊκού, όπως επισήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εξηγώντας και τους λόγους που συμβαίνει αυτό.

«Ο Πανσερραϊκός έκανε την ζημιά στην ΑΕΚ, παραλίγο να την κάνει και στον Ολυμπιακό. Γενικά, είναι μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη, που δεν έχει κάτι να χάσει. Ξέρει να βγει μπροστά, έχει συγκεκριμένο πλάνο και ο Γκαρσία έχει κάνει δουλειά. Για αυτό λέω ότι είναι πολύ κομβικό παιχνίδι, αν δεν κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα είναι σαν να μην κέρδισε τον Ολυμπιακό. Πρέπει σε αυτά τα πέντε ματς που μένουν να είναι πολύ προσεκτικός. Ο Παναθηναϊκός είναι στο -1 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα καθώς πέρυσι είχε 48 βαθμούς και φέτος 47. Αν τα πάρει όλα, η τελική του βαθμολογία θα είναι στο +1, πάντως. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάθει ζημιά σε κάποιο ματς λόγω και του δύσκολου μήνα που προηγήθηκε και στον οποίο ανταποκρίθηκε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι από σήμερα θα δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για τους «πράσινους», με τους Βαγιαννίδη-Σπόραρ να είναι οι επικρατέστεροι, αφήνοντας ανοιχτό του Βέρμπιτς και εκτιμώντας ότι ο Ιωαννίδης είναι ο δυσκολότερος, γιατί δεν θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο.

Ενώ ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στην παρουσία του Παναθηναϊκού στην εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Ελβετία.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x