Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σε καλό δρόμο του Πούχατς, σύντομα εξελίξεις - Πούγγουρας αν όχι Σένκεφελντ»

Κοντά στην απόκτηση του Τιμοτέους Πούχατς είναι ο Παναθηναϊκός όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον Ιωνικό.

Έτοιμος να καλύψει το κενό του Κρίστιαν Γκάνεα με την απόκτηση του Τιμοτέους Πούχατς είναι ο Παναθηναϊκός όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο του Πούχατς, του αριστερού μπακ της Ουνιόν Βερολίνου και ίσως να έχουμε εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, εφόσον έρθει θα βάλει σοβαρό ανταγωνισμό στον Χουάνκαρ. Αν την προχωρήσει αυτή την μεταγραφή θα καλύψει 100% το κενό του Γκάνεα. Θα κλείσει με δανεισμό γιατί ο Γκάνεα θα γυρίσει σε τρεις μήνες και το καλοκαίρι θα δουν. Για τον Κάουλι υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες από την Σαουδική Αραβία, ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δώσει ένα ποσό αλλά αν οι απαιτήσεις της Λουντογκόρετς είναι στα 3 και 3,5 εκατομμύρια είναι απίθανο να προχωρήσει. Και για τον εξτρέμ και για τον χαφ πάντως στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις πλην αυτών που έχουν αναφερθεί και στόχος είναι να έχει έρθει ένας παίκτης πριν το τέλος του μήνα», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το επερχόμενο ματς των «πράσινων» με τον Ιωνικό και τους τραυματισμούς των Σένκεφελντ και Βέρμπιτς, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε: «Ο Βέρμπιτς θα χάσει μόνο τον Ιωνικό, θα είναι έτοιμος με ΟΦΗ. Εφόσον δεν προλάβει ο Σένκεφελντ τότε πιστεύω ότι ο Πούγγουρας θα πάρει τη θέση του. Θα γίνει πολύ μεγάλη μάχη την Τετάρτη, μπορεί ο Ιωνικός να έφαγε επτά γκολ στο πρόσφατο φιλικό, αλλά αυτά συσπειρώνουν τις ομάδες. Θα παίξει με 5-3-2, πάνω σε αυτό δουλεύει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μεσοεπιθετικά θα παίξουν Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Μπερνάρ και Σπόραρ».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει εισιτήρια για το ματς στη Νίκαια, για… ευνόητους λόγους.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x