Σε μια πορεία πρωταθλητισμού είναι σημαντικό για μια ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς ακόμη κι όταν δεν εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της σε κάποια παιχνίδια, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στον απόηχο της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς στην Καισαριανή (0-1).

«Δεν ήταν από τα καλά παιχνίδια του Παναθηναϊκού, αλλά είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική είχε κόψει δύο βαθμούς από την ΑΕΚ. Παράλληλα η ομάδα ήταν επηρεασμένη ψυχολογικά από την ήττα από τη Ρεν, αλλά και κουρασμένη από το ματς και το ταξίδι. Πήρε το ματς γιατί έκανε τις φάσεις που έπρεπε και είχε κορυφαίο τον Μαντσίνι. Ήταν πολύ καλός και ο Αϊτόρ, αλλά ήταν πολύ κακός ο Σπόραρ και δεν βοήθησε ο Τζούρισιτς. Είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, αλλά φρόντισε κυρίως να μην απειληθεί και δεν πήρε ρίσκα», σημείωσε.

«Το ζητούμενο είναι να κερδίζεις και τα ματς που δεν παίζεις πολύ καλά. Όσο παίρνει αυτά τα ματς, ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερες πιθανότητες να διατηρηθεί εκεί που είναι, αν φυσικά πάρει και κάποια ντέρμπι στον δεύτερο γύρο. Η διακοπή θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, γιατί θα φρεσκαριστούν αρκετοί παίκτες, εκτός από τους διεθνείς. Ήδη ο Γιοβάνοβιτς έδωσε τριήμερο ρεπό για να πάρουν ανάσες», πρόσθεσε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x