Stoiximan Super League

Αθανασίου: «Πιο μεγάλη η αξία της φετινής πορείας στον πρώτο γύρο από πέρσι»

Ο Νίκος Αθανασίου στάθηκε στην ουσιαστική εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Κηφισιά.

Πιο σημαντική και από την περσινή επίδοση των 12 νικών στον πρώτο γύρο είναι η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, όπως τόνισε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δουλειά. Δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά ουσιαστικός και με απόλυτη ψυχραιμία στο παιχνίδι του. Οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες, γιατί υπήρχε πνευματική και σωματική κούραση μετά την ήττα από τη Ρεν. Σε τέτοια ματς χρειάζεται ηρεμία και ποιότητα», τόνισε.

«Ο Μαντσίνι έκανε μάλλον το καλύτερο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο με το γκολ που πέτυχε. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε η ευλογία να έχεις δύο σπουδαίους τερματοφύλακες με τη μεγάλη επέμβαση του Λοντίγκιν στο σουτ του Πρίτσα. Κι ο Ρούμπεν ήταν πολύ καλός μετά από καιρό», πρόσθεσε.

«Η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο έχει μεγαλύτερη αξία από την περσινή, γιατί σε αντίθεση με πέρσι έχει να διαχειριστεί δύο παιχνίδια την εβδομάδα, ενώ φέτος έχει καταφέρει με επιτυχία να κρατήσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x