Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σπουδαία μεταγραφή ο Σπόραρ για Παναθηναϊκό, έρχεται την Παρασκευή»

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό αυτή του Αντράζ Σπόραρ.

Τα διαδικαστικά απομένουν για τη μεταγραφή του Αντράζ Σπόραρ στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι σχεδόν ολοκληρωμένο. Το αργότερο αύριο θα έχουμε τις ανακοινώσεις και ο παίκτης θα έρθει την Παρασκευή στην Ελλάδα για τα ιατρικά και για να υπογράψει για τέσσερα χρόνια. Το κόστος της αγοράς του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ, τέτοιο ποσό έχει να δοθεί από εποχή πολυμετοχικότητας και αποδεικνύεται πως η διοίκηση δεν κοιτάζει το κόστος για να ενισχύσει την ομάδα», τόνισε.

«Είχε προταθεί εδώ και 25 μέρες και ο Γιοβάνοβιτς αφού εξέτασε προσεκτικά την περίπτωσή του έδωσε το ΟΚ. Είναι ένας επιθετικός που έχει όλα τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής. Νομίζω πως μετά την εποχή του Μπεργκ είναι ο καλύτερος σέντερ φορ που έρχεται στον Παναθηναϊκό και έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Σουηδό. Μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Παναθηναϊκό, ίσως να είναι στον πάγκο με τη Σλάβια, αφού μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα μπορεί να κάνει αλλαγές στη λίστα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα για τον Βιτίνιο, είπε πως πράγματι απασχολεί τον Παναθηναϊκό, χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο. «Υπάρχει γενικά μεγάλη κινητικότητα για την ενίσχυση της ομάδας και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και άλλη μεταγραφή», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x