Stoiximan Super League

Κοντά στα 9 εκατ. ευρώ το συνολικό κόστος της μεταγραφής του Σπόραρ στον Παναθηναϊκό!

Η ιστοσελίδα Sportklub αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με το deal του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αντράζ Σποράρ, τονίζοντας ότι ο 28χρονος επιθετικός θα κοστίσει συνολικά κοντά 9 εκατ. ευρώ!

Εκτενές ρεπορτάζ για τη μεταγραφή του Αντράζ Σποράρ στον Παναθηναϊκό φιλοξενεί η μεγάλη ιστοσελίδα Sportklub, που ασχολείται κυρίως με ειδήσεις-θέματα από Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Σερβία, Σλοβενία, Κροατία και Βόρεια Μακεδονία

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι «ο 28χρονος έπαιξε πέρυσι στην Championship. Με τη Μίντλεσμπρο σημείωσε 8 γκολ σε 35 αγώνες, αλλά οι Άγγλοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να αγοράσουν τον Σλοβένο διεθνή, παρ' όλα αυτά ενδιαφέρθηκαν για αυτόν το καλοκαίρι. Έκαναν μια πρόταση 2 εκατ. ευρώ, την οποία, ωστόσο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέρριψε.

Τον Σπόραρ τον ήθελε και ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά επίσης δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της Σπόρτινγκ. Προσφορά ύψους 2,5 εκατ. ευρώ εστάλη και από τη γαλλική Μπρεστ, αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετή. Η Σπόρτινγκ ήθελε αρχικά 5 εκατομμύρια ευρώ για τον 28χρονο, και σε αυτά τα χρήματα πλησίασε περισσότερο ο Παναθηναϊκός
».

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ, μπαίνοντας σε λεπτομέρειες σχετικά με το deal: «Οι Έλληνες αναμένεται να ξοδέψουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ για αυτόν. Η Σπόρτινγκ συμφώνησε σε αυτή την προσφορά, καθώς θα λάβει αποζημίωση μεταξύ 15 και 20 τοις εκατό από την επόμενη πώληση.

Το τελικό κόστος για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια ευρώ (8.628.000€). Ο Σποράρ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ (5.128.000 ευρώ)
».

Και κλείνει το δημοσίευμα: «Η μεταγραφή του Αντράζ Σποράρ είναι η 5η πιο ακριβή στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Μόνο οι Τζιμπρίλ Σισέ (8 εκατ. ευρώ), Μιχάλης Κωνσταντίνου (8 εκατ. ευρώ), Σεμπαστιάν Λέτο (4 εκατ. ευρώ) και Μαρσέλο Μάτος (3,8 εκατ. ευρώ) ήταν ακριβότεροι. Ο Κωνσταντίνος Κατσουράνης ήρθε για τα ίδια χρήματα (3,5 εκατ. ευρώ)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x