Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σπουδαίος αν και ακόμα ανέτοιμος ο Τσέριν-Στόχος να έρθουν σε 15 μέρες χαφ και φορ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τον Τσέριν σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό ενώ αναφέρθηκε στο χρονικό ορίζοντα απόκτησης μέσου κι επιθετικού που προορίζονται για βασικοί.

Το εγκώμιο του Άνταμ Τσέριν έπλεξε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, κάνοντας λόγο για σπουδαία κίνηση του Παναθηναϊκού, παρότι ακόμα ο Σλοβένος μέσος είναι εμφανώς πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

«Πιστεύω ότι η σεζόν θα ξεκινήσει με τον Τσέριν βασικό. Είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, θέλει δουλειά, νομίζω ότι μετά από 15 μέρες θα δούμε τα πραγματικά τρεξίματά του. Αν ήταν και έτοιμος, δηλαδή, χθες τι θα έκανε; Είναι μια σπουδαία μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, αν και δεν θέλω να είμαι υπερβολικός. Ξέρει που θα δώσει τη μπάλα, βλέπει γήπεδο, φαίνεται από τις κινήσεις του. Όταν με πέντε προπονήσεις τον βάζει 6 για να παίρνει την πρώτη πάσα, καταλαβαίνεις πόσο εμπιστοσύνη του έχει ο Γιοβάνοβιτς», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, όπως έδειξαν χθες, και οι Γκάνεα-Λοντίγκιν θα διεκδικήσουν θέση βασικού, βάζοντας ανταγωνισμό σε Χουάνκαρ και Μπιρινιόλι και ανεβάζοντας το επίπεδο των «πράσινων».

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι να έρθουν όσο το δυνατόν συντομότερα τόσο ο επιθετικός χαφ όσο και ο σέντερ φορ που θα είναι βασικοί, με το χρονικό όριο να είναι οι επόμενες 15 ημέρες.

Ενώ αναφέρθηκε και στα οφέλη του «τριφυλλιού» από την διαφαινόμενη αποχώρηση του Μακέντα για την Ανκαραγκουτσού, που θα ολοκληρωθεί σήμερα πιθανότατα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x