Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Στην καλύτερη κατάσταση απ' όλους ο Παναθηναϊκός - Να διαγραφεί ο Καραντώνης»

Ο Νικολογιάννης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι «ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση απ' όλους», ενώ στάθηκε στη διαιτησία Καραντώνη στην Τρίπολη, τονίζοντας ότι πρέπει να διαγραφεί!

Συνέχεια σε όσα είπε και νωρίτερα μέσα από την εκπομπή του «Πρεσάρισμα» με τον Βάιο Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 έδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης, μιλώντας στους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» στάθηκε στην πρώτη… πιστολιά στο πρωτάθλημα από τον Καραντώνη, με το σφύριγμα-σκάνδαλο στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός! Εξέφρασε, λοιπόν, την άποψη ότι η ΚΕΔ πρέπει να διαγράψει και όχι απλά να βάλει στο «ψυγείο» τον Καραντώνη, που έχει δείξει καιρό τώρα τα… δείγματα γραφής του! «Οτιδήποτε άλλο θα ήταν λάθος», τόνισε. «Αν δεν ήταν ο Καραντώνης, ο Ολυμπιακός, που έχει μία νίκη σε οκτώ ματς φέτος, θα είχε κάνει την πρώτη του ήττα», συμπλήρωσε. Και πρόσθεσε: «Παρότι είναι νωρίς, στην πορεία αυτό το πράγμα μπορεί να μετρήσει».

Υπογράμμισε, δε, ότι «ο Παναθηναϊκός δείχνει αυτήν τη στιγμή να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από όλους», αλλά ο «Γιοβάνοβιτς δεν αφήνει τους παίκτες του να ενθουσιαστούν, γιατί θέλει χαμηλούς τόνους».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x