Stoiximan Super League

Φορτσάρει για Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός, γεμίζει η Λεωφόρος για το Σάββατο

Κάνει focus στον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» σηκώνουν μανίκια (με τον Μάγκνουσον να επιστρέφει στο πλάνο) για το ματς με τους Βοιωτούς. Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια.

Στροφή στον Λεβαδειακό από τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» έχει αφήσει πίσω του το «διπλό» στο Ηράκλειο με το 2-0 επί του ΟΦΗ και πλέον κάνει focus στις επόμενες υποχρεώσεις του.

Το εμπόδιο, το οποίο έχει μπροστά της η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι εκείνο των Βοιωτών, τους οποίους θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (3/9, 19:30) στη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» στοχεύουν στο 3/3. Η ζήτηση η οποία παρουσιάζεται για τα εισιτήρια, τα οποία τέθηκαν την Τρίτη στη διάθεση του κοινού και αναμένεται πολύς κόσμος στο «Απ. Νικολαΐδης».

Στο ματς με τον Λεβαδειακό αναμένεται να επιστρέψει ο Μάγκνουσον, ο οποίος είχε τραυματιστεί (τράβηγμα) στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ιωνικό. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ (τραυματίστηκε στη ρεβάνς με Σλάβια) αναμένεται να είναι να διαθέσιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το ίδιο θα συμβεί και με τον Μπερνάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x