Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Στόχος παίκτες που θα δώσουν ώθηση στον Παναθηναϊκό και θα φτιάξουν μια βάση»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην διάθεση του Παναθηναϊκού να ενισχυθεί -ίσως και με κάποιον δανεικό- ποιοτικά και όχι ποσοτικά τον Γενάρη, στον Κρίστενσεν και στον Μαντσίνι…

Στην ενίσχυση του ρόστερ του με δύο τουλάχιστον «καλές» μεταγραφές στοχεύει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου παράλληλα να φτιάξει τον κρομό του και για τη νέα σεζόν, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Επιθυμία όλων στον Παναθηναϊκό είναι να έρθουν παίκτες που θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα και όχι παίκτες για να συμπληρώσουν. Σίγουρα ένα εξτρέμ, δεξί, που πιθανότατα θα μπορεί να παίζει και αριστερά. Σίγουρα ένα χαφ που θα παίζει 8-10, μπορεί και δύο αλλά θα το δούμε. Μακάρι αυτοί οι παίκτες να μπορούσαν να έρθουν… χθες, όχι αύριο, αλλά αν ο κόουτς δεν το ψάξει καλά, δεν πρόκειται να δώσει έγκριση για κανέναν παίκτη. Αν έρθει κάποιος νωρίς τον Γενάρη και παίξει άμεσα, θα είναι το ιδανικό. Η προοπτική είναι να βοηθήσουν τους έξι μήνες, αλλά να μπορούν να παραμείνουν και μετά το καλοκαίρι, για να έχει ο Παναθηναϊκός μια βάση παικτών ενόψει των προκριματικών. Δεν αποκλείω να πάρει και κάποιον δανεικό», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τον Κρίστενσεν, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε είναι καλός αλλά παίζει σε άλλη θέση από αυτή που… καίγεται το «τριφύλλι», χωρίς να αποκλείει να γίνει κίνηση το καλοκαίρι για τον Δανό μέσο.

Ο Νικολογιάννης ξεκαθάρισε πως δεν έχει γίνει καμία απολύτως συζήτηση στον Παναθηναϊκό για τον Μαντσίνι και επισήμανε ότι, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με τον Άρη, αν δεν πάει στο εξωτερικό, θα δοθεί στον Ολυμπιακό.

Ενώ ανέφερε ότι περιμένουμε να μάθουμε τα φιλικά που θα δώσουν οι «πράσινοι» στην Κύπρο, με την προετοιμασία τους να είναι ένα πρόγραμμα συντήρησης, ουσιαστικά, για τη διατήρηση της κατάστασης των παικτών.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x